Paikallislehtien valtakunnallinen tunnustus on myönnetty Valkeakoskellakin vierailleille motoristeille, jotka vastustavat koulukiusaamista

Motoristit koulukiusaamista vastaan ry yhdistys on vieraillut yli 300 suomalaisella koululla. Nyt yhdistys palkitaan työstään koulukiusaamisen vähentämiseen tähtäävän tiedon lisäämiseksi.

Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry sai paikallislehtien valtakunnallisen Antti-patsaan Helsingin moottoripyörämessuilla 4. helmikuuta.

6.2. 15:00

Motoristit koulukiusaamista vastaan ry (MKKV) on saanut paikallislehtien valtakunnallisen Antti-patsaan. Tunnustus luovutettiin yhdistykselle Helsingin moottoripyörämessuilla 4. helmikuuta.

Yhdistyksen tavoitteena on vähentää koulukiusaamista ja vaikuttaa myönteisesti koulun ilmapiiriin, työrauhaan ja oppilaiden asenteisiin sekä rohkaista puuttumaan kiusaamiseen. Tähän mennessä yhdistys on vieraillut yli 300 suomalaisella koululla, myös Valkeakoskella.

”Motoristit koulukiusaamista vastaan -kampanja lähti liikkeelle 2013, kun joukko motoristeja halusi tehdä hyväntekeväisyystyötä, jonka voi yhdistää moottoripyöräilyyn. Toimintamme on kasvanut vuosien varrella niin, että jo 2014 perustettiin yhdistys organisoimaan ja mobilisoimaan kouluvierailuitamme”, MKKV:n tiedottaja Marko Saarinen kertoo.

Lue lisää: Motoristit koulukiusaamista vastaan Kärjenniemen koululla – ” Kukaan ei ole täydellinen, mutta kaikki ovat rakkaita”

Antti-patsaan vastaanotti MKKV:n hallitus. Palkinnon luovuttivat Suomen paikallismedioiden puheenjohtaja Katri Linnikko, paikallislehtijaoston jäsen Juha Saastamoinen, Uutismedian liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen ja Paikallislehtien päätoimittajayhdistyksen puheenjohtaja Sauli Pahkasalo.

Paikallinen media on motoristien tärkeä yhteistyökumppani koulukiusaamisen vähentämiseen tähtäävän tiedon levittämisessä ja lisäämisessä. Paikallismediat ovat tuoneet koulukiusaamista ja sitä ehkäisevää työtä esille kertomalla MKKV:n toiminnasta ja vierailuista.

Uutismedian liiton paikallislehtijaosto, Paikallislehtien Päätoimittajayhdistys ja Suomen Paikallismediat oy jakavat valtakunnallisen Antti-patsaan vuosittain Antin päivänä 30. marraskuuta tunnustuksena yhteisölle tai henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt paikallislehdille tärkeitä arvoja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos