Valkeakoskelle pääsee kesällä festarijunalla – Katso Työväen Musiikkitapahtuman esiintyjä­julkistukset tästä

Työväen Musiikkitapahtumassa kuullaan tulevana kesänä muun muassa J. Karjalaista, Anna Erikssonia ja Ismo Alankoa.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään myös ensi kesänä UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljöössä. Kuva viime kesältä.

31.1. 14:39

Ensi heinäkuussa Valkeakoskella järjestettävään Työväen Musiikkitapahtumaan pääsee nyt matkustamaan ensimmäistä kertaa junalla. Reittiä tulee liikennöimään museojuna, joka kuljettaa festarikansaa Koskiin Tampereelta ja Toijalasta, TMT tiedottaa.

Festivaali on julkaissut useita 26.–30. heinäkuuta järjestettävän tapahtumia esiintyjistä. Valkeakoskelle ovat tulossa J. Karjalainen, Liisa Tavi, Ykspihlajan Kino-orkesteri, Ismo Alanko, Vesterinen yhtyeineen, Erja Lyytinen, Paleface, Pete Parkkonen, Steven ’n’ Seagulls, Nyrkkitappelu sekä ruotsalainen The Troubled Three.

Tänä kesänä festivaali aloittaa lisäksi yhteistyön rovaniemeläisen Saarni Sirkuksen kanssa. Paperitorille sijoitettava suuri sirkusteltta toimii lisänäyttämönä paitsi koko perheen sirkusesityksille myös muun muassa Kimmo Pohjosen, Anna Erikssonin ja Roamin' Street Bandin keikoille.

TMT:n mukaan festivaaleilla on myös luvassa työväenkulttuuria, lastenohjelmaa, yhteiskunnallisia keskusteluja, lavarunoutta sekä maksutonta ohjelmaa.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään UPM:n Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon miljöössä Valkeakoskella 26.–30.7.2023.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos