Valkeakosken Hakan Juha-Matti Mikkolainen, 35, räppää urheilusta, työskentelee metsä­bisneksessä ja on pian isä: ”Ei tule helposti luovutettua”

Valkeakosken Hakasta tuttu entinen SM-tason maastohiihtäjä Juha-Matti Mikkolainen harrastaa urheilua edelleen, vaikka aktiivinen urheilijan ura on jo takana päin. Nykyään Mikkolainen tekee rap-musiikkia, työskentelee metsäbisneksessä, suunnistaa ja odottaa puolisonsa kanssa vauvaa. Katso tästä jutusta JuMin hiihtoaiheinen musiikkivideo. Uuden levyn on tarkoitus ilmestyä kesällä.

Valkeakosken Hakan entinen SM-tason maastohiihtäjä Juha-Matti Mikkolainen ei menestynyt hiihdossa vielä lapsena. Tie menestykseen oli pitkän työn takana ja vaati päättäväisyyttä. ”Jos johonkin päätän ryhtyä niin silloin vien maaliin asti.”

| Päivitetty

Valkeakosken Hakan entisen SM-tason maastohiihtäjän Juha-Matti Mikkolaisen, 35, aktiivinen urheilijan ura on ohi, mutta miehestä on edelleen moneksi.

Nykyisin Jyväskylässä asuva koskilaislähtöinen Mikkolainen työskentelee UPM:n metsäasiakasvastaavana, valmistelee ensi kesäksi uutta rap-albumia ja valmistautuu kesän Jukolan viestiin. Myös kotona ollaan uuden äärellä, sillä Mikkolaisen vaimo Susanna odottaa parhaillaan perheen esikoista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos