Valkeakoskelainen Niilo Rantanen, 28, halusi nuorena olla Suomen vahvin mies – Nyt hän on Kerhis Gymin menestyvä yrittäjä: ”En pelkää epäonnistumisia, koska tiedän, että niitä tulee”

Paljasjalkainen valkeakoskelainen Niilo Rantanen on tuplannut Kerhomajalta ostamansa kuntosalin liikevaihdon. Kerhis Gym ei kuitenkaan ole ainut yritys, jossa tämä monen sosiaalisessa mediassa seuraama 28-vuotias on mukana. Tässä haastattelussa Rantanen kertoo suhteestaan rahaan, päihteisiin ja parhaaseen ystäväänsä, 55-kiloiseen koirajättiin nimeltä Aatu.

Kun Niilo Rantanen ensimmäisen kerran astui nykyiseen Kerhis Gymiin, hän oli vasta 13-vuotias. ”Sanoin silloiselle yrittäjälle Kornamon Mikalle, että jonain päivänä tulen ja ostan tämän salin sulta pois. Se nauroi, mutta se päivä tuli”, nyt 28-vuotias kuntosaliyrittäjä sanoo.

4.2. 6:00

”Todellinen sisäinen onnellisuus ei tule tämän maailman materiaalisista asioista”. Näin valkeakoskelainen yrittäjä Niilo Rantanen, 28, lainaa tietotekniikkajätti Applen Steve Jobsia vanhassa Facebook-päivityksessään.

Kuka on tämä Rantanen, jonka Kerhis Gym -salin ovella piippaa tiuhaan asiakasvirrasta kertova äänimerkki? Rantanen, joka on jo tuplannut talvella vuonna 2020 ostamansa salin liikevaihdon? Sali ei edes ole ainoa yritys, missä hän toimii. Maasturi-Volvo ja punainen avo-Mustang kertovat menestyksestä. Iso kultasormus kiiltelee, mutta omistaja sanoo, ettei näyttämisen halusta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos