Valkeakoskelainen Suvi Santalahti kaipasi koiralleen ystäviä – Nyt Koskin Luppakansa yhdistää jo pariakymmentä labradorin­noutajaa omistajineen: ”Rakastavat kaikkia ja kaikkea”

Valkeakoskelle perustettiin viime vuoden elokuussa oma ryhmä labradorinnoutajien omistajille ja näiden koirille. Siitä asti ryhmä on kokoontunut noin pari kertaa kuukaudessa yhteisille metsälenkeille.

Koskin Luppakansasta Valkeakosken Sanomien kuvaukseen ehtivät vasemmalta alkaen Sara ja Pirjo Ikonen sekä Väinö- ja Voitto-koirat, Tarja Haanpää sekä Hilma- ja Pirkko-koirat, Ronja Nikkinen ja Jenni Nikkanen sekä Kapu-koira (Ronjalla Haanpään Maisa-koira), Marika Huotari ja Jukka Vahlsten sekä Bruno-koira, Timo Vikman ja Suvi Santalahti sekä Luca-koira ja oikealla reunimmaisina Juuso, Bea ja Benjam Laine sekä Paavo-koira. Joukko kuvattiin Valkeakosken palloiluhallilla.

3.2. 6:00

Tarkkasilmäiset ovat saattaneet havaita Valkeakosken lenkkipoluilla viime aikoina tavallista isomman joukon labradorinnoutajia ja näiden omistajia. Kyseessä ovat olleet viime elokuussa perustetun Koskin Luppakansa -ryhmän kokoontumiset.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos