Penkkarit järjestetään Valkeakoskella taas tavalliseen tapaan – katso tästä ajelun päivämäärä ja reitti

Tietotien lukiolla vanhojen tansseista järjestetään kaksi yleisölle avointa tilaisuutta.

Viime vuoden helmikuussa Tietotien lukion penkkareita viettivät poliisi ja vangit -teemalla Vilma Mäkinen (vas), Lotta Kaihola ja Jere Jokio.

22.1. 14:00

Abiturienttien talveen kohokohtiin kuuluvat penkkarit ja perinteinen penkkariajelu lakanajulisteineen. Tänä vuonna ne järjestetään vihdoin oikeilla paikoillaan koronavuosien jälkeen.

Penkkarit ja ajelu ovat torstaina 9. helmikuuta. Tietotien lukion abiturienttien penkkariajelu alkaa noin kello 12 ja kiertää seuraavat paikat: Kärjenniemi, Roukon yhtenäiskoulu, Tietolan koulu ja Sorrilan yhtenäiskoulu (Sorrila ja Naakan toimipiste).

Vanhojen tanssit järjestetään seuraavana päivänä eli perjantaina 10. helmikuuta. Wanhat 2023 -tapahtuman päivänäytökset lukiolla ovat kaikille avoimia: ensimmäinen on kello 10–10.45 ja toinen kello 12.45–13.30.

Viime vuonna Tietotien lukion penkkarit nousivat valtakunnan uutisiin, kun penkkariajelu kiellettiin viime hetkellä koronatilanteen takia. Pian tilalle löytyi kuitenkin korvaava vaihtoehto, kiertue henkilö- ja pakettiautoletkassa, ja abikapina-ilmiö oli syntynyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos