Valkeakosken Sanomat hakee kesätoimittajia ensi kesäksi – Tule tekemään ja oppimaan uutta

Valkeakosken Sanomien kesätoimittajahaku on käynnissä. Etsimme monipuoliseen työhön innostuneita toimittajia.

Tänä vuonna Valkeakoski viettää 100-vuotisjuhlaansa, joten luvassa on varmasti tapahtumarikas kesä. Kuvissa viime kesältä FC Hakan jalkapallo-ottelu Tehtaan kentällä, artisti Vesala esiintymässä Waltikan Venetsialaisilla ja Tanssiteatteri MD Työväen Musiikkitapahtumassa Valkeakoskella.

16.1. 11:49

Valkeakosken Sanomien kesätoimittajahaku on käynnistynyt. Haemme kesäksi toimittajia, jotka ovat valmiita oppimaan uutta ja tarttuvat rohkeasti toimeen.

Hakemaan pääset tämän linkin takaa. Sieltä löydät myös lisätietoa tehtävästä. Kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Haku päättyy 16. helmikuuta.

Työ Valkeakosken Sanomissa on hyvin monipuolista. Aihekirjo vaihtelee taloudesta paikallispolitiikkaan ja henkilöjutuista tapahtumiin. Meillä saa tehdä sekä pitkiä reportaaseja että nopeita uutisia. Toimittajat myös valokuvaavat juttunsa itse. Valkeakoski viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlaansa, joten luvassa on taatusti tapahtumarikas kesä.

Teemme paikallisjournalismia verkko edellä, ja osana Sanomaa olemme digitaalisen journalismin edelläkävijöitä. Valkeakosken Sanomat on siksi loistava paikka tekijälle, joka haluaa oppia lisää digitaalisesta journalismista. Kesätyö paikallismediassa tarjoaa myös hyvät etenemismahdollisuudet urapolulla.

Kesätoimittajan työssä auttavat hyvä yleissivistys ja rivakka uutisasenne. Etsimme ennen kaikkea innostuneita ja oma-aloitteisia toimittajia, joilla on valmius ja halu kehittyä työssä.

Tässä kesätoimittajien juttuja viime kesältä:

Lue lisää: Valkeakosken keskusta muuttui uuden rikossarjan näyttämöksi – Näin kuvausten ensimmäinen päivä sujui

Lue lisää: Käänne: Valkeakoski on alkuvuoden muuttovoittaja – Kangasalan Koskiin vaihtanut pariskunta aikoo pysyä kaupungissa pitkään: ”On tämä vähän tällainen ikuinen projekti”

Lue lisää: Valkeakosken ensimmäinen pride-tapahtuma täytti Lepänkorvan puiston sateenkaaren väreillä ja hyväntuulisilla ihmisillä – ”Tätä oli oikeasti odotettu ja kaivattu”

Lue lisää: ”Ei pelkästään pikkutyttöjen harrastus” – Valkeakosken Kepparimaasta halutaan tehdä maan hienoin, mutta myös esimerkki muulle Suomelle

Lue lisää: Kaikki koskilaiset tunnistavat tämän talon keskustan maisemasta: Tältä Valkeakoski näyttää 100-vuotiaasta Hiedanpään talosta katsottuna

Lue lisää: Valkeakoskelainen Mira Lindqvist hankki kesämökilleen aurinkopaneelit – Nyt ne tuottavat Kaapelinkulmalla sähköä sekä itselle että muille: ”Asennutin nämä vähän salaa mieheltäni”

Valkeakoski on jalkapallokaupunki. Viime kesänä Hakan junioripelaajat Eino Alakoski (vas.) ja Totti Seppänen osallistuivat Suomen Palloliiton alueleirille Tehtaan kentällä.

Kesätoimittajat pääsevät keikoilla kesän parhaisiin tapahtumiin. Tämä kuva on Waltikan Venetsialaisista, missä esiintyi viime vuonna muun muassa Mikael Gabriel.

Viime kesänä Waltikan Venetsialaisissa Minka Kosonen, Neea Rantahakala, Maria Rusila ja Jessika Uusikivi odottivat Mikael Gabrielin keikan alkua eturivissä.

Kesätoimittajana näet, miten Valkeakosken uusi ukrainalaisten yhteisö muuttaa paikkakuntaa. Tämä on kuva uutisesta, jossa kerrottiin ukrainalaisten oppilaiden koulunkäynnistä Tietolan koulussa.

Valkeakoski on järvien kaupunki. Viime kesänä sai kasteen Pirkanmaan meripelastusseuran uusi pelastusalus PV Tervasaari.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos