Perheenäiti Riina Takaniemi auttaa ukrainalaisia Valkeakoskella, koska toivoisi samassa tilanteessa itsekin apua: ”Meillä on hyvä porukka, joka tekee tätä sydämestään”

Valkeakosken vuoden vapaaehtoisena palkittu Riina Takaniemi on neljän lapsena äiti ja puoliso, joka pyörittää vapaaehtoistoimintaa arjen ohessa. Hän on kohdannut avustustyössään useita ukrainalaisperheitä, eikä edes kielimuuri ole ollut este auttamiselle. Avustustyön aikana on löytynyt uusia ystäviä sekä paikallisista että ukrainalaisista perheistä.

Valkeakosken vuoden vapaaehtoisena palkittu Riina Takaniemi on neljän lapsen äiti, joka auttaa ukrainalaisia arjen muiden vastuiden ohessa: ”Tuntui, että jotain pitää tehdä." Äidin kanssa poseeraa perheen nuorimmainen Justus Takaniemi.

9.1. 7:00

Valkeakoskelaisen Riina Takaniemen kotiin on saapunut aamusta tavarakuormallinen lahjoitukseen menevää tavaraa. Kuormasta poimitut astiat ja verhot on levitetty kuvanottoa varten eteiseen. Kuvat tulevat Takaniemen perustamaan Facebook-ryhmään, jossa autetaan ukrainalaisia muun muassa lahjoittamalla heille tarvittavia tavaroita.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos