Vuoden vaaolaisia on tänä vuonna kaksi: Anu Halttunen ja Mikko Siirilä saivat yhtä paljon ääniä

Anu Halttunen saa kehut muun muassa arjen sujuvoittajana. Siirilä on luotsannut Valkeakosken ammattiopiston kansainvälisyyttä.

Valkeakosken ammattiopiston henkilökunta valitsi vuoden vaaolaisiksi tiimipäällikkö Anu Halttusen ja toimialapäällikkö Mikko Siirilän.

27.12.2022 20:00

Valkeakosken ammattiopisto (Vaao) on jatkanut vuodesta 2012 alkanutta perinnettä, jossa henkilöstö valitsee äänestyksellä keskuudestaan vuoden vaaolaisen. Tänä vuonna saman äänimäärän sai kaksi henkilöä. Henkilöstö valitsi vuoden vaaolaisiksi tiimipäällikkö Anu Halttusen ja toimialapäällikkö Mikko Siirilän. Annetut äänet jakautuivat kaiken kaikkiaan 33 henkilön kesken sekä 4 tiimille.

Valintaperusteissa nousi muun muassa esiin, että Anu Halttunen on ystävällinen ja asiakaslähtöinen asiantuntija, joka on ratkaisu- ja kehityskeskeinen ammattilainen ja osaaja. Hän haluaa omalla työllään ja toiminnallaan lisätä arjen sujuvuutta. Halttunen jakaa omaa osaamistaan ja auttaa työkavereita monin tavoin. Hän on ”mahdottoman mukava työkaveri”.

Mikko Siirilän valintaperusteissa todettiin muun muassa hänen olevan kansainvälinen ja taitava vaaolainen, joka on antanut työyhteisölle enemmän kuin moni muu koko työuransa aikana. Siirilä on erinomainen esihenkilö, joka luottaa tiimiensä osaamiseen. Hän on luotsannut oppilaitoksen kansainvälisyystyötä erinomaisen ammattitaitoisesti ja energisesti. Lisäksi hän on hyvä työkaveri, kerrottiin perusteluissa.

Vuoden vaaolaisen valinnassa kriteereinä ovat positiivisen ja kannustavan ilmapiirin luominen sekä aktiivinen toiminta hyvän työyhteisön kehittämiseksi oppilaitoksen arvojen mukaisesti. Valkeakosken ammattiopiston toiminnan arvoja ovat ”aidosti kuunnellen, yhdessä tekemällä ja uteliaasti uudistuen”.

Valkeakosken ammattiopisto on Valkeakoskella toimiva monialainen ammatillinen oppilaitos. Opiskelijoita sillä on noin 1 300 ja henkilökuntaa 125.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos