Eläinten joulukulkue vaelsi näyttävästi läpi Valkeakosken keskustan – Katso kuvat tapahtumasta, jossa viihtyivät niin kaikenkokoiset hännänheiluttajat kuin ihmisetkin

Eläinten joulukulkueperinteessä oli välillä kahden vuoden tauko. Nyt koiria ja ihmisiä oli aivan kuin ennenkin.

Kohta 5-vuotias bretoniuros Paavo odotti eläinten joulukulkueen lähtöä Matleena Seppälän kanssa Valkeakosken kaupungintalon edessä keskiviikkoiltana 21. joulukuuta. ”On kivaa pitkästä aikaa nähdä ihmisiä”, tapahtuman järjestäjätahoon eli SEY Valkeakosken seudun eläinsuojeluyhdistykseen itsekin kuuluva Seppälä kertoi. Hän iloitsi alkavasta koulun joululomasta ja kertoi, että joulua vietetään kotona Valkeakoskella. Paavo tapaa mielellään lajitovereita myös koirapuistossa. ”Myös iskän kavereilla on koiria”.

22.12.2022 18:00

Pinnoiltaan vetisiksi ja osin jäisiksi sulaneet Valkeakosken keskustan kulkuväylät täyttyivät keskiviikkoiltana vähäksi aikaa monenkokoisista tassuista, kun eläinten joulukulkue halkoi kaupunkia reittiä kaupungintalo – Ulvajankatu - Seurahuoneenkatu – Valtakatu - Koskikaran edusta. Kaikenkarvaisilla nelijalkaisilla oli paljon kotiväkeä mukana. Tapahtuma innosti osallistumaan ja katsomaan myös ilman mukana olevaa lemmikkiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos