Valkeakoskelaiselle Pekka ”Kottara” Järviselle Elämän tähden -palkinto

Aikaisemmin palkinnon ovat saaneet muun muassa Pirkanmaan Hoitokoti ja Pirkanmaan Syöpäyhdistys.

Pekka ”Kottara” Järvinen on saanut tunnustuksen urastaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin eri tehtävissä.

12.12.2022 17:00

Valkeakoskelaiselle Pekka ”Kottara” Järviselle on luovutettu Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Elämän tähden -palkinto. Sairaanhoitopiiri tiedottaa, että tunnustuspalkinto annetaan Järviselle ”huomionosoituksena mittavasta ja merkittävästä urasta sairaanhoitopiirin luottamustehtävissä”.

Vuodesta 2005 lähtien Järvinen on toiminut sairaanhoitopiirin eri tehtävissä, muun muassa valtuuston puheenjohtajana, eri rooleissa hallituksessa, jäsenenä rakennustoimikunnassa, Valkeakosken aluesairaalan johtokunnassa sekä Tampereen yliopistollisen sairaalan (Tays) tukisäätiön hallituksessa.

Huomionosoitus luovutettiin Järviselle perjantaina. Tänä vuonna Elämän tähden -palkinnon saa myös Ylöjärvellä ja Nokialla järjestettyjen Ylisfestarien ”isä” Taito Roivas.

Elämän tähden -palkinto on Kimmo Pyykön suunnittelema veistos, jonka Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus myöntää joka toinen vuosi tunnustuksena pirkanmaalaisen terveydenhuollon eteen tehdystä merkittävästä työstä. Palkinto myönnettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012.

Palkinnon ovat aiemmin saaneet Pirkanmaan Hoitokoti, Pirkanmaan Syöpäyhdistys, professori Kaija Holli, Sairaalaklovnit sekä sosiaalineuvos Maarit Tammisto.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri lakkautetaan 31. joulukuuta, kun Pirkanmaan hyvinvointialue aloittaa varsinaisen toimintansa.

Lue Pekka Järvisen merkkipäivän haastattelu vuodelta 2018: 70 vuotta täyttävä Pekka Järvinen on taistellut pallosta niin politiikassa kuin kentälläkin – Yksi kova paikka on jäänyt mieleen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos