Ensi- ja turvakotien liitolta kunnianosoitus Riitta Haapalalle Valkeakoskelle

Haapalalle myönnettiin Ensi- ja Turvakotien liiton hopeinen ansiomerkki.

Riitta Haapala sai Ensi- ja turvakotien liiton hopeisen ansiomerkin luottamustehtävästään Tampereen Ensi- ja turvakoti ry:n hallituksessa.

4.12.2022 6:00

Ensi- ja turvakotien liiton hallitus on myöntänyt liiton hopeisen ansiomerkin valkeakoskelaiselle Riitta Haapalalle. Ansiomerkki myönnettiin tunnustuksena pitkäaikaisesta ansiokkaasta toiminnasta lasten ja heidän perheidensä parhaaksi. Haapala on toiminut Tampereen ensi- ja turvakoti ry:n hallituksessa yli 10 vuoden ajan. Yhdistyksellä on kriisi- ja väkivaltatyötä, ensikodin lisäksi muita lapsiperhepalveluja ja Petsamo-koti ikäihmisille.

Ensi- ja turvakotien liitto on voittoa tavoittelematon,valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka toiminnan lähtökohta ja tavoite on lapsen hyvinvointi. Lastensuojelujärjestön tarkoituksena on tukea vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä ehkäistä perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa.

Ensi- ja turvakotien liitto toimii 30 jäsenyhdistyksensä keskusjärjestönä. Jäsenyhdistyksissä työskentelee noin 700 eri alojen ammattilaista. Vuonna 2021 apua sai yli 23 000 perhettä. Avun muotoja on monia vauvan unikoulusta perheväkivallan katkaisemiseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos