Näitä mitaleita ei ole vielä muilla Valkeakoskella: Eero Väyrynen ja Markku Alanko palkittiin

Väyrynen ja Alanko vastaanottivat Kokoomuksen juhlamitalit.

Eero Väyrynen ja Markku Alanko vastaanottivat puolueen juhlamitalit Valkeakosken jalkapallomuseolla Kokoomuksen Valkeakosken kunnallisjärjestön syyskokouksessa. Paikka on lähellä Väyrysen sydäntä, sillä hän on jalkapallomuseon talousvastaava ja saman museon hallituksen jäsen.

4.12.2022 14:00

Valkeakosken Kokoomuksen Eero Väyrynen ja Markku Alanko on palkittu pitkästä ja aktiivisesta järjestöurasta. Kokoomuksen puoluehallitus myönsi juhlamitalia ensimmäistä kertaa valkeakoskelaisille.

Kokoomuksen juhlamitali julkistettiin kokoomuksen 100-vuotisjuhlan yhteydessä joulukuussa 2018. Mitalin saamisen edellytyksenä on vähintään 20 vuoden aktiivinen jäsenyys puolueessa. Sekä Väyrysellä että Alangolla on tuplasti enemmän kokemusta.

Markku Alanko on liittynyt vuonna 1978 Valkeakosken Kokoomusnuoriin. Valkeakosken Kokoomuksen sekä kunnallisjärjestön hallituksessa hän on toiminut yli 20 vuotta. Alanko on tällä hetkellä Valkeakosken kaupunginvaltuutettu 5. kautta, sosiaali- ja terveyslautakunnan varapuheenjohtaja, yksilönhuoltojaoston varapuheenjohtaja sekä tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja.

Eero Väyrynen on ollut Kokoomuksen Valkeakosken kunnallisjärjestön hallituksessa vuodesta 1981 lähtien sekä Valkeakosken Kokoomuksen hallituksessa vuodesta 1991 lähtien.

Väyrynen on ollut muun muassa 16 vuotta kaupunginvaltuutettuna, tarkastuslautakunnassa, Valkeakosken Seudun Kehitys oy:ssä hallintoneuvoston jäsen, Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymän valtuustossa, Valkeakosken Asunnot oy:n hallituksessa sekä Pirkanmaan Kokoomuksen hallituksen jäsenenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos