Valkeakoskelainen Hanna Salminen, 43, vaihtoi yllättäen alaa ja alkoi pyörittää suosittua kauppaa – Nyt hän on myös televisiokasvo

Valkeakoskelainen Hanna Salminen joutui vanhassa työssään irtisanomaan ihmisiä ja sulkemaan tehtaita. Hän oli jo nuorena vannonut, ettei ala sukulaistensa tavoin kauppiaaksi. Toisin kävi. Nyt hän rakastaa työtään Lempäälässä Kuljun kartanon K-supermarketin kassalla. Salminen haluaa olla onnellinen tässä hetkessä. Parhaillaan hänet nähdään Superkauppiaat 2 -ohjelmassa televisiossa.

Kauppias Hanna Salminen myöntää, että hänen on yrittäjäsieluna vaikea nähdä itseään palkkatyössä. ”Vapauden tarve ajoi yrittäjyyteen, joten tuntuisi nyt vaikealta luopua siitä. Vastuu on painava, mutta on niin paljon itsestä kiinni, miten asioita tekee.” Taustalla valokuva, jossa Salminen on isoisänsä Matti Hopposen kanssa.

28.11.2022 18:00

Mustavalkoinen valokuvasuurennos toivottaa kävijät tervetulleiksi Kuljun kartanon K-supermarketin tuulikaapissa Lempäälässä. Kuvassa on kaksivuotias tyttö ja hänen vaarinsa Matti Hopponen, jonka lempääläläiset muistavat suosittuna kauppiaana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos