Koskilainen perheenäiti Sara lähti mukaan Onlyfansiin ”vähän vitsillä” – Kahdessa vuodessa hän on ehtinyt paljastaa kaiken ja yllättynyt ainakin yhdestä asiasta

Seksityöhön liittyvä stigma on vahva ja moni pelkää sen vuoksi tulla asian kanssa julki. Valkeakosken Sanomien haastattelema Sara on alusta asti päättänyt olla läheisilleen avoin verkossa tekemästään työstä. Kahvipöytäkeskustelun aiheeksi siitä ei kuitenkaan ole.

Sosiaalisen median alustalle Onlyfansiin voi perustaa tilin, jos on täysi-ikäinen. Alustalle tuotetaan pääosin aikuisviihdesisältöä, kuten alastonkuvia ja -videoita. Seksityöhön liittyvän leiman vuoksi moni haluaa pysytellä anonyymina. Kuvaa on käsitelty haastateltavan läheisten yksityisyyden suojaamiseksi.

27.11.2022 18:00

Olen paljasjalkainen koskilainen ja yhden lapsen äiti. Teen töitä henkilökohtaisena avustajana. Vapaa-ajallani tapaan ystäviä ja pelaan Counter Strikea. Sivutyönäni kuvaan ja editoin eroottisia videoita sekä kuvia sosiaalisen median alustaan Onlyfansiin. Siellä paljastan toisinaan ihan kaiken.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos