Ehditkö nähdä Mikko Töyssyn tähdittämän Punttikomedian? – Elokuvan teksti kilpailee nyt vuoden parhaan palkinnosta

Koskilaislähtöinen Mikko ”Tökä” Töyssy näyttelee elokuvassa kehäraakkia kehonrakentajaa, jolla on elämän tarkoitus hukassa.

Punttikomediassa on yksi tämänvuotisen kotimaisen elokuvan parhaista käsikirjoituksista. Kuntosalimaailmassa näyttelijät Iina Kuustonen ja Mikko Töyssy. Töyssyn näyttelemä Vili houkutellaan personal traineriksi, jolloin asiakkaaksi saapuu Kuustosen esittämä kirjastoapulainen Kerttu.

Valkeakoskella elokuvateatteri Kino-Sammossakin juuri pyörineen Punttikomedian tekstin tekijä kisaa marraskuussa Suomen parhaan tämänvuotisen elokuva- ja sarjakäsikirjoituksen Sylvi-palkinnosta.

Elokuvan pääosissa ovat valkeakoskelaislähtöinen näyttelijä Mikko Töyssy ja Iina Kuustonen. Elokuvan on ohjannut Aleksi Delikouras ja käsikirjoittanut Pekko Pesonen. Töyssy näyttelee elokuvassa kehäraakkia kehonrakentajaa Viliä, jolla on elämän tarkoitus hukassa. Kuustonen Kertun roolissa paljastuu taas geneettiseksi fitness-urheilun superlahjakkuudeksi, vaikka hänet on määrätty kuntosalille ensin selkävaivojen takia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos