Valkeakoski-mitali myönnetään 90-vuotista taivaltaan juhlivalle Valkeakosken Hakalle

Kunnianosoitus annetaan arvokkaasta työstä liikuntakulttuurin edistäjänä.

Hakan puheenjohtaja Mikko Hatakka ja juhlavuoden toimikunnan puheenjohtaja Eeva Niskavaara liputtivat yhdessä Hakalle toukokuussa Haka-päivässä.

27.10. 19:00

Kaupunginhallitus on myöntänyt tämän vuoden Valkeakoski-mitali urheiluseura Valkeakosken Haka ry:lle. Kunnianosoitus annetaan tunnustuksena lähes vuosisadan kestäneestä arvokkaasta työstä valkeakoskelaisen liikuntakulttuurin edistäjänä

Tänä vuonna Valkeakosken Hakalla on meneillään juhlavuosi, sillä seuran perustamisesta tuli syksyllä kuluneeksi 90 vuotta.

Juhlallisuuksia on järjestetty pitkin vuotta. Esimerkiksi toukokuussa Valkeakosken keskustassa vietettiin näyttävästi Haka-päivää, jossa oli lajikokeiluja ja näytöksiä. Lokakuussa puolestaan järjestettiin juhlallinen Haka-gaala hotelli Waltikassa. Lisäksi juhlavuosi on näkynyt koko vuoden ajan esimerkiksi Hakan järjestämissä urheilukilpailuissa.

Tällä hetkellä Hakalla on noin tuhat jäsentä. Toimintaa on kuudessa jaostossa: hiihdossa, suunnistuksessa, yleisurheilussa, koripallossa, nyrkkeilyssä ja luistelussa. Jalkapallo ja voimistelu ovat aikojen saatossa eriytyneet omiksi seuroikseen.

Valkeakosken Haka järjestää harrastus- ja kilpatoimintaa niin lapsille kuin aikuisille. Vuosikausien hienosta menestyksestä kertoo se, että olympialaisiin asti Hakasta on päässyt kaikkiaan 13 urheilijaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos