Yli 30 valkeakoskelaista lasta sai teoksensa uutuus­kirjaan – Petra Heikkilä-Perkiö antaa mutkattomia vinkkejä taiteen tekemiseen lasten kanssa

Kuvataide- ja käsityökoulu Emilin opettajan Luovuusloota-kirja on täynnä helppoa ja luovuutta ruokkivaa tekemistä niin kasvatuksen ammattilaisille kuin kotiin.

Valkeakoskella kuvataiteita opettavan Petra Heikkilä-Perkiön (keskellä) uusi teos Luovuusloota sisältää 50 mutkatonta ja luovuttaa ruokkivaa ideaa taiteen tekemiseen lapsen kanssa. Kahdeksanvuotiaat Kuvataide- ja käsityökoulu Emilin oppilaat Pihla Hietanen (vas) ja Emilia Amkas esittelevät teoksiaan, jotka ovat mukana kirjassa. Hietaselta kirjaan on päässyt mörkötyö, jossa ideana oli muutamalla värillä maalataan ronskisti hurja hirviö. Amkakselta mukana on työ, missä hän on suunnitellut itselleen unelmiensa asun.

1.11. 6:00 | Päivitetty 1.11. 15:56

Kuvataide- ja käsityökoulu Emilin opettajan Petra Heikkilä-Perkiön uunituore Luovuusloota-kirja sisältää 50 vinkkiä taiteen tekemiseen lasten kanssa. Kirja sopii niin kerhojen ohjaajille, varhaiskasvatuksen ja koulun ammattilaisille kuin koteihin tekemisen ideoinnin pohjaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos