Mokkapirtin mukit, Hakan fanituotteet ja Myllysaari-avaimenperät – Tiesitkö, kuinka paljon erilaisia Valkeakoski-aiheisia tuotteita on tänä päivänä saatavilla?

Kotiseutuaiheisia lahja-, muisto- ja käyttöesineitä myyntiin koonnut puoti Valkeakosken keskustassa voi tuottaa monelle yllätyksen. Entä millaisia Valkeakoski-aiheisia tuotteita paikkakunnan tarjonnasta yhä uupuu? Lue Valkeakosken Sanomien lukijoiden ehdotukset.

Myllysaaren museon amanuenssin Satu Käpylän käden osoittamaa suuntaa eli Valkeakosken kanavaa nostalgisesti esittelevä leikkuulauta on jo myyty loppuun. Sen sijaan kolme muuta vanhaa kuva-aihetta on leikkuulautana vielä tarjolla museokaupassa.

27.10. 6:00 | Päivitetty 27.10. 8:31

Puolitoista vuotta sitten Myllysaaren museossa Valkeakoskella tehtiin remonttia ja hiukan nurkassa sijainnut museopuoti pääsi paraatipaikalle tuloaulaan. Hyvä niin.

Amanuenssi Satu Käpylä Myllysaaren museosta kertoo, että uusi paikka on piristänyt myyntiä. Esimerkiksi viime viikolla jalkapallomuseossa vierailleet ulkomaalaiset bongasivat heti Haka-tuotevitriinin ja ostivat viemisiä. Museovieraat pysähtyvät nykyään ahkeraan tutkimaan valikoimaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos