Valkeakoskella kuvataan taas uutta tv-sarjaa – Rikosdraamassa lähiön kasvatti lähtee kostoretkelle ja soluttautuu eliittinuorten ystäväpiiriin

Tv-sarja Kerman on tarkoitus saada ensi-iltansa vuonna 2023.

Tv-draamassa köyhän lähiön kasvatti soluttautuu rikkaiden eliittinuorten ystäväpiiriin tavoitteenaan ryöstää heidät ja kostaa veljensä kohtalo.

7.10. 8:45

Valkeakoskella kuvataan taas uutta tv-sarjaa. Tällä kertaa kyseessä on C-More-suoratoisto­palvelun Kerma-niminen sarja, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Kerman kuvaukset alkoivat syyskuussa pääkaupunkiseudulla, mutta sen kuvauksia tehdään myös ainakin Valkeakoskella ja Tampereella.

Lue lisää: Kontio & Parmas -sarjan neljännen tuotantokauden kuvaukset ovat käynnissä – Tämän vuoksi Valkeakoski kiinnostaa nyt muitakin

Kahdeksanosaisessa rikosdraamassa köyhän lähiön kasvatti Riku soluttautuu rikkaiden eliittinuorten ystäväpiiriin tavoitteenaan ryöstää heidät ja kostaa veljensä kohtalo. Riku kuitenkin rakastuu yhteen nuorista, tunnettuun teollisuussukuun kuuluvaan Lindaan. Riku aloittaa salasuhteen varatun Lindan kanssa ja nauttii uudesta vauraasta elämästään, vaikka joutuu valehtelemaan olevansa itsekin vauraasta perheestä. Samaan aikaan Rikun vanhat ystävät ja velkojat lähiöstä kyllästyvät rahoittamaan tämän leveää elämää vaatien Rikulta rahaa ja tuloksia.

”Kerma on tarina, jossa tunteet sotkevat täydellisen rikoksen. Päähenkilömme huomaa olevansa tilanteessa, jossa hänen on joko petettävä lähimmät ystävänsä tai haudattava unelma paremmasta elämästä”, sarjan kehittäjä Mikko Pöllä Fire Monkeylta kertoo tiedotteessa.

Mitä?

Tv-sarja Kerma

Suoratoistopalvelu C-Moren kahdeksanosainen alkuperäissarja.

Näyttelijät: Mm. Daniel Virtanen, Marketta Tikkanen, Pihla Maalismaa, Karim Rapatti, Elias Gould ja Janne Saarinen.

Ohjaus: Mikko Kuparinen.

Käsikirjoitus: Mikko Pöllä.

Vastaavat tuottajat: Roope Lehtinen ja Hannu Kalliolahti.

Tuotantoyhtiö: Fire Monkey Productions.

Ensi-ilta C-Moressa vuonna 2023.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos