Tarttis-­maaseututorin juhlavuosi huipentuu sunnuntaina – Sointu Simola: ”Joskus pelkällä sisulla olemme saaneet pidettyä torin toiminnassa”

Matkan aikana karttuneet tiedot ja taidot sekä joskus pelkkä sisu ovat pitäneet Tarttilan toriklassikon pystyssä jo kolmekymmentä vuotta. Tarttikseen sitoutuneille toiminta on elämäntapa, joka elävöittää koko kylää.

Muistatko vielä? Vuonna 2017 Tarttis-maaseututori täytti 25 vuotta. Toiminnasta kertoivat silloin Ulla Mäntytörmä ja Kaisa Tiainen (eturivissä) sekä Sointu Simola ja Pekka Hovila.

7.10. 15:06

Tarttis-tori viettää 30-vuotisjuhliaan Tarttilan koululla sunnuntaina kuinkas muutenkaan kuin perinteisen toripäivän merkeissä – kera maksuttoman hernekeittotarjoilun.

Torin idea on pysynyt samana läpi vuosien. Tarkoituksena on tuoda suoraan tiloilta myytäviä maataloustuottajien tuotteita lähelle asiakkaita. Aivan mitä tahansa torille ei kuitenkaan saa tulla kauppaamaan. Myytävien tuotteiden on oltava omatekoisia ja laadukkaita sekä sovittava torin maaseutuhenkiseen imagoon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos