Nyt se on täällä: Kontio & Parmas -elokuvan traileri ja ensi-ilta on julkaistu – Katso video ja kuvat Valkeakoskelta, jota ”uhkaa suuri tuho”

Kontio & Parmas -poppoo esittelee taas Valkeakoskea viihteen ystäville.

Jo Kummeli-sarjasta tuttu Heikki Silvennoinen esittää Kontio & Parmas -maailmassa vanhempaa konstaapelia Otso Kontiota. Tulevan elokuvan alussa tämä on viimein ripustanut virkamerkkinsä naulaan ja viettää leppoisia eläkepäivä mökillään.

30.8. 11:30

Valkeakoskea tutuksi tehneen Kontio & Parmas -tv-sarjan pohjalta ponnistavan elokuvan ensi-ilta ja traileri on julkaistu. Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva nähdään teattereissa 4. marraskuuta 2022.

Elokuvassa Valkeakoskea uhkaa suuri tuho, jota vastaan paikalliset poliisivoimat taistelevat, kukin parhaan kykynsä mukaan. Nelonen Median mukaan ”luvassa on taattua Kummeli-viihdettä suosikkinäyttelijöiden tähdittämänä.”

Katso traileri tästä ja bongaa tutut maisemat:

Elsa Saisio näyttelee elokuvassa tuttua hahmoaan vanhempaa rikoskonstaapelia Auni Parmasta, joka tuo Otso Kontiolle järkyttäviä uutisia Valkeakoskea uhkaavasta tuhosta.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan rooleissa nähdään sarjasta tutut Heikki Silvennoinen, Elsa Saisio, Heikki Vihinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela, Mari Perankoski, Ylermi Rajamaa, Linda Wiklund, Ilkka Heiskanen, Kaisa Hela, Arja Koriseva ja Ernest Lawson.

Lisäksi mukana on uusina hahmoina muun muassa Jukka Puotila, Jussi Lampi ja Pirjo Heikkilä sekä sarjassa jo aikaisemmin vierailleet Heikki Paasonen sekä Justimuksen Juho Nummela, Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen.

Koskilaislähtöinen näyttelijä Mikko Töyssy (vas.) esittää elokuvassa pahista Hans Lankaria, vieressä Matti Patronen rakennusmestarina. Kuvan kohtaus on Jyräänmäen vesitornilta.

Kaisa Hela esittää entistä patologia ja nykyistä Valkeakosken terveyskeskuksen ylilääkäriä Sirkka Pohjantaloa.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan ohjaa Aleksi Mäkelä ja tuottaa Solar Republic. Elokuvan on käsikirjoittanut Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen.

Valkeakosken Sanomat ja Nelonen ovat osa Sanoma-konsernia.

Päivitys 30.8.2022 kello 12.30: Täydennettyä Jyräänmäen vesitornissa otetun kuvan kuvatekstiä.

Lue lisää: Valkeakosken Sanomat seurasi Kontio & Parmas -elokuvan kuvauksia – Katso kuvagalleria ja video kotimaisista tähdistä Mokkapirtillä

Lue lisää: Nyt jysähti: Mikko Töyssy esittää pahista Kontio & Parmas -elokuvassa: ”Eihän tämä ensimmäinen kerta ole”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos