”Koko kattaus kelpaa”– Waltikan venetsialaiset päättyivät festarikansan juhliessa hämärtyvässä illassa, katso kuvat tapahtumasta

Waltikan venetsialaisia juhlittiin torstaista lauantaihin elokuun viimeisenä viikonloppuna, ja festivaali päättyi lauantai-iltana ilotulituksiin. Kokosimme tähän juttuun kuvagallerian festivaalipäivien tunnelmista.

Ystävykset Outi Lahtinen, Riitta Nevalainen, Leila Swanberg ja Leila Kontturi olivat jo ehtineet etkoilemaan ennen festarialueelle saapumista. Lahtinen ja Nevalainen olivat nyt kolmatta päivää festareilla. Parhaat muistot oli toistaiseksi torstailta. "Gasellit oli ihan ykkönen!" Nevalainen julisti. Taustalla hotellihuoneen parvekkeelta roikkuu ”Rakkauden kesä 22” -banderolli.

26.8. 0:10 | Päivitetty 27.8. 22:03

Valkeakosken tapahtumakesä huipentui kolmatta kertaa järjestettäviin Waltikan venetsialaisiin. Festivaali oli tänäkin vuonna kolmipäiväinen, mutta nyt artistit viihdyttivät yleisöä kahdella lavalla yhden sijaan.

Lauantai

Waltikan venetsialaiset päättyivät kolmanteen festaripäivään, joka keräsi illan mittaan väkeä alueelle. Päälavalla esiintyivät illan aikana Suvi Teräsniska, Neljä Ruusua, Ellinoora, Mikael Gabriel, Bonnie Tyler (UK) ja Vesterinen yhtyeineen. Kakkoslavalla nähtiin puolestaan Jenni ja Juho, JP Leppäluoto, Mikko Harju ja Joel Herttua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos