Vuoden helmijutut: Hakan kulttipelaaja Jarno Mattila sai vihdoin kerättyä tarpeeksi rohkeutta – perusti yrityksen vanhempiensa kanssa: ”Katsotaan, mihin se kantaa”

Perheyrityksen toimitusjohtajana aloittava Jarno Mattila työskentelee samalla Amcorin koneenhoitajana. Tuplapestit tulivat tutuiksi jo jalkapallouralla: ”Vuorotyön epäsäännöllisyys on ihan ääripää hyvinvointi–liikunta-kulttuurille.” Valkeakosken Sanomat julkaisee juhannuksena kuluvan vuoden kiinnostavimpia juttuja. Tämä juttu on julkaistu alun perin 30.1.2022.

Päivätyönsä ohella Jarno Mattila on opiskellut metsäalan perustutkinnon, jotta osaisi hoitaa Viranmaassa kotinsa vieressä kasvavaa metsäänsä: ”Uuden opettelu ja vaihtelu on virkistävää.”

26.6. 7:00

Koskilaisseura FC Hakassa vuosia pelannut ja nyt pakkausyritys Amcorilla koneenhoitajana työskentelevä Jarno ”Jape” Mattila on alkanut johtaa pientä valkeakoskelaista perheyritystä KotiMattilaa.

Yritystä edeltänyt ja ex-pelaajan äidin mukaan nimetty Kotipalvelu Raija Mattila ehti toimia noin kaksikymmentä vuotta. Nyt nimi on lyhentynyt ja mukaan tulleet Raija Mattilan mies ja poika.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos