Vuoden helmijutut: Kaavaluonnos: Vanhan teknisen keskuksen alueelle Valkeakosken eteläpuolelle pientaloja asukkaineen – Uusi katu Juhannusvuoresta suoraan kohti kaupungin keskustaa

Vanhan teknisen keskuksen alueelle nousee tulevaisuudessa omakoti- ja rivitaloasutusta. Valkeakosken Sanomat julkaisee juhannuksena kuluvan vuoden kiinnostavimpia juttuja. Tämä juttu on julkaistu alun perin 10.2.2022.

Sari Hakala Naakasta ja Marjo Vanhala Laiskasta ulkoiluttivat Kerttua ja Tupsua Hakakadulla kauniina talvikeskiviikkona. He iloitsevat siitä, että Valkeakoski kehittää muutakin kuin pohjoispuolta. ”Tonteillahan on hyvä kysyntä. Toivottavasti hinnoista tulee kohtuulliset. Sijainti on loistava, rannalle ja keskustaan ei ole matka eikä mikään.”

24.6. 15:00

Valkeakosken eteläisen keskustan tuntumaan syntyy 25 omakotitalotonttia ja kolme rivitaloille sopivaa tonttia. Ydinkeskustaan on matkaa noin kilometri. Lähellä sijaitsevat esimerkiksi Apian uimaranta ja urheilukenttä. Tällainen 7,9 hehtaarin suunnittelualue löytyy entisen teknisen keskuksen alueelta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos