”Mitäs te täällä meuhkaatte?” Janne Kataja pistää koskilaisten vieraanvaraisuuden tulikokeeseen uudessa tv-sarjassa – Löytyykö Valkeakoskelta yösija ja turistiopas, kun vain kehtaa pyytää?

Kutsuisitko viihdejulkkiksen kotiisi nukkumaan, jos hän pöllähtäisi yllättäen paikkakunnalle? Janne Kataja testaa koskilaisten vieraanvaraisuutta uudessa tv-sarjassa, jonka Valkeakoskella kuvattu jakso esitetään televisiossa maanantaina 27. maaliskuuta. Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 1. joulukuuta 2022, jolloin MTV julkisti tiedon uudesta sarjasta.

Toukokuussa 2022 Valkeakoskella kuvattiin jakso MTV:n Kuokkavieras Kataja -tv-sarjaan. Kuvausporukkaan kuuluivat Janne Kataja (vas), kuvaaja Hannu Pyyhtiä ja äänityksestä vastannut Sami Auru. Tässä kolmikko suuntaa Kauppatorilta Torikeskuksen K-Citymarketiin ostamaan grillauseväitä.

| Päivitetty

”Mikään tässä maailmankaikkeudessa ei ole sattumaa!”

Näin mahtipontisesti viihteen monitaituri Janne Kataja, 42, aloittaa haastattelun Valkeakosken Kauppatorilla. Hän on juuri saanut kerättyä koskilaisilta 42 euroa tuleviin ruokaostoksiin ja aikoo viettää Valkeakoskella kaikkiaan 42 tuntia yhdessä kuvaaja Hannu Pyyhtiän ja äänittäjä Sami Aurun kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos