Hyvää äitienpäivää! Kysyimme Valkeakoskella ihmisiltä, millainen äiti heillä on: ”Olen äidilleni täysin rehellinen – hän tuntee minut ja minä hänet”

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 8. toukokuuta. Kiersimme Valkeakosken keskustassa ja kysyimme ihmisiltä, millainen äiti heillä on ja mitä terveisiä he äidilleen lähettäisivät.

Ga’bor Stier äidistään Andreasta: ”Äitini on huolehtivainen ja tosi tärkeä minulle, hän antaa perheelleen rakkautta. Olen äidilleni täysin rehellinen: hän tuntee minut läpikotaisin ja minä tunnen hänet. Rehellisyys on jokaisen ihmissuhteen perusta. Äiti on vahva ihminen. Vaikka äidilläni on ollut vaikeuksia, hän on selvinnyt niistä ja tuo aina positiivista energiaa perheeseen. Kuukauden päästä palaan takaisin kotiini Unkariin, enkä malta odottaa, että saan syödä vatsani täyteen äidin laittamaa ruokaa. Lähetän äidilleni halauksia ja suukkoja ja toivon, että hänen päivänsä on ihana ja erityinen.”

8.5. 9:00 | Päivitetty 8.5. 9:34

Lue lisää: Näin vauva mullistaa perheen talouden – Valkeakoskelaista Anni Olanderia, 25, jännittää hoitovapaalle jääminen: ”Sitten elämme miehen rahoilla

Lue lisää: Valkeakoskelainen äiti kertoo, millaista on perheen arki, kun lapsella on neuropsykiatrisia erityispiirteitä – Tomi tiesi jo viiden vanhana, että on erilainen kuin muut lapset: ”Muilla on pyöreät aivot, minulla kanttiset”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos