Kohisten kasvava Hakafood on yritetty ostaa jo kahdesti, mutta Koskin kakkukeisari Marko Lehojärvi ei leipomoa myy – Näin alkutaipaleen tappion vuodet kääntyivät menestykseksi: ”Olen monesti ollut väärässä”

Valkeakoskelainen Marko Lehojärvi ja hänen johtamansa Hakafood-yritys täyttävät pyöreitä vuosia. Kysyimme, miten toimitusjohtaja on leiponut yrityksen menestyksen ja mitä hän elämältään toivoo.

50-vuotias. Hakafood-uran aikana kannuslaisesta Marko Lehojärvestä on tullut valkeakoskelainen: ”Tämä on huippupaikka. Jokaisen valkeakoskelaisen pitäisi muuttaa vähäksi aikaa muualle, että ymmärtäisi, miten hyvä paikkakunta tämä on.” Valkeakosken Sanomat kuvasi Lehojärven Hakafoodin leipomolla Lumikorven teollisuusalueella.

27.4. 6:00

Hakafoodin toimitusjohtaja Marko Lehojärvi myhäilee tyytyväisenä. Maaliskuussa päättyneellä tilikaudella leipomon liikevaihto nousi 4,8 miljoonasta eurosta peräti 6,3 miljoonaan euroon. Se on perheyrityksen uusi ennätys ja ylittää komeasti viiteen miljoonaan euroon asetetun tavoitteen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos