Tässä vuokrakolmiossa on näyttävä sisustus ja kekseliäitä yksityiskohtia – ”Tuntuu tärkeältä, että meillä on viihtyisä ja kaunis koti juuri nyt”

Valkeakoskelainen Henni Pulla hurahti kauniisiin lastenvaatteisiin ja sisustamiseen. Vaikka nuoren äidin sisustusbudjetti ei ole suuri, perheen kerrostalokotiin on syntynyt luovilla ideoilla lastenhuone, joka saa huokailemaan ihastuksesta.

Venla ja Viljo Auranevan huone on täynnä ihania, kekseliäitä yksityiskohtia. Huoneen sisustus sai inspiraationsa Venlan suloisesta lastensängystä.

25.4. 18:00

Venla ja Viljo Auranevan lastenhuone on takuulla yksi koko kaupungin kauneimmista. Harmoninen värimaailma, leikkisät muodot ja kauniit materiaalit muodostavat suloisen kokonaisuuden, joka hivelee myös aikuisen silmää.

Huonetta ihastellessa on vaikea uskoa, ettei perheen äiti Henni Pulla vielä hetki sitten ollut lainkaan kiinnostunut sisustamisesta. ”Olin ajatellut, ettei tylsää vuokrakerrostalokotia viitsi alkaa laittaa kauniiksi. Enkä kyllä pitänyt itseäni kovin taitavana sisustajanakaan”, Pulla sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos