Niemiset tiesivät etukäteen, että alpakoita käytetään terapiaeläiminä. —Kiertäessämme alpakkatiloja tuli mieleen, ettei meille myydä koskaan mitään, kun niitä ei voi katsoa hymyilemättä ja tyhmä hymy naamalla. Mutta kasvattajat kertoivat, että tämä on ihan normaalia, Anu Nieminen nauraa.

Vuoden helmijutut: Hoitajapariskunnan unelma sinisestä maatalosta toteutui, kun Valkeakoskelta löytyi oma tila – Sitten farmille hankittiin eläimiä, jotka sylkevät sulhoja ja vievät sydämet

Niemiset yhdistivät hoitoalan taitonsa ”Perun poroihin”, mistä syntyi Pukkilan alpakkaelämystila Valkeakosken Metsäkansaan. Alpakoita piti tulla aluksi vain yksi, mutta nyt niitä onkin kuusi. Valkeakosken Sanomat julkaisee uutenavuotena menneen vuoden kiinnostavimpia juttuja. Juttu on julkaistu alun perin 19.9.2021.

Horkantien ladon risteyksestä eteenpäin vielä muutama sata metriä. Metsäkansan kumpuilevassa peltomaisemassa pilkottaa suuri vaaleansininen hirsitalo puiden ja tilarakennusten keskellä. Bussipysäkki on sopivasti kiinteistön edessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos