”Olen äimänä. Silloin, kun vähiten odottaa, saa tällaisen elämäntyön tunnustuksen”, Henry Rantaniemi sanoo Valkeakoski-mitalista.

Vuoden helmijutut: Valokuvaaja Henry Rantaniemelle Valkeakoski-mitali – Näin hän kertoo urastaan: ”Jäin täydessä vauhdissa pois – Vasta sen jälkeen huomasin, millaisen koneen olin itsestäni rakentanut”

Eläköitynyt lehtikuvaaja haikailee kuvajournalismin kultaisten vuosien perään ja penää koronasta nykyistä raadollisempia valokuvia. Valkeakosken Sanomat julkaisee uutenavuotena vuoden kiinnostavimpia juttuja. Juttu on julkaistu alun perin 27.10.2021.


31.12.2021 18:00

Jyräänmäessä asuva valokuvaaja Henry Rantaniemi sormeilee A4-papereille tulostettua puhetta. Sen hän aikoo pitää keskiviikkoiltana kiitoksena suuresta huomionosoituksesta: Valkeakoski-mitalista.

Kaupunginhallitus on päättänyt myöntää Rantaniemelle mitalin ”tunnustuksena vuosikymmeniä kestäneestä arvokkaasta työstä valkeakoskelaisen elämänmenon kuvittajana Valkeakosken Sanomien valokuvaajana sekä paikallisten seurojen ja yhdistysten pyytämänä”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos