Ovatko laskettelukeskukset auki? Tämä on tilanne Sappeessa, Mustassavuoressa ja Ellivuoressa - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Ovatko laskettelukeskukset auki koronasulun aikana? Tällainen on tilanne Sappeessa, Mustassavuoressa ja Ellivuoressa – ”Laki ei kiellä ulkona liikkumista”

Joulupäivänä tuli Pirkanmaalla voimaan uusia tiukkoja koronarajoituksia. Mikä on niiden vaikutus laskettelukeskuksiin? Kysyimme Pirkanmaan keskuksista, ovatko ne auki.

Sappee on avoinna joulun välipäivinä ja uudenvuoden pyhinäkin. Rinneliiketoiminnanjohtaja Kosti Puurunen ja Sappeen johtaja Jouko Poukkanen kuvattiin viime vuoden joulukuussa.

27.12.2021 18:00

Vaikean koronatilanteen takia Pirkanmaalla tuli joulupäivänä voimaan uusia tiukkoja rajoituksia, joilla pyritään hillitsemään epidemian leviämistä.

Aluehallintoviraston määräys kieltää esimerkiksi kokonaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Päätös on voimassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien ja Punkalaitumen kunnan alueella.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos