Vuoden helmijutut: Aluksi Annika ja Kari Tuimala eivät edes halunneet lähteä katsomaan taloa, mutta paikan päällä he ihastuivat – Nyt heillä on Raikkaalla pastellisävyinen unelmakoti, jonka kaikki pinnat laitettiin uusiksi - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Vuoden helmijutut: Aluksi Annika ja Kari Tuimala eivät edes halunneet lähteä katsomaan taloa, mutta paikan päällä he ihastuivat – Nyt heillä on Raikkaalla pastellisävyinen unelmakoti, jonka kaikki pinnat laitettiin uusiksi

Kolmihenkisen perheen koti on täynnä mitä viehättävämpiä sisustusideoita. Kirpputoriaarteet ja oivaltavat ideat näkyvät heidän fiftarihenkisessä sisustuksessaan, joka kunnioittaa 1950-luvun taloa. Ei uskoisi, että kun perhe muutti taloon pari vuotta sitten, he eivät olleet koskaan aiemmin remontoineet. Valkeakosken Sanomat julkaisee joulun aikana vuoden kiinnostavimpia juttuja. Juttu on julkaistu alun perin 26.9.2021.

Kari Tuimala, Vilma Rintala ja Annika Tuimala asuvat lemmikkeineen 1950-luvun alussa rakennetussa rintamamiestalossa. Fiftarihenkisessä kodissa suurin osa kalusteista on hankittu käytettynä. Sisustuksen linja on päätetty yhdessä, mutta Annika vastaa yksityiskohdista.

24.12.2021 15:00

Voi kuinka ihania värejä!

Sellainen ajatus tulee ensimmäisenä mieleen, kun astuu sisään Tuimaloiden taloon Valkeakosken Raikkaalla. Karkkiset pastellisävyt, kukkatapetit ja viherkasvien kirjo kutsuvat luokseen. Yksityiskohdat ovat toinen toistaan viehättävämpiä ja oivaltavia. Kukkia on kaikkialla: tapeteissa, maljakoissa ja viherkasvien vehreytenä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos