Jussi Jokinen viettää jälleen joulun poissa perheensä luota, mutta hänellä on siihen hyvä syy: ”Kun meitä tarvitaan, kukaan muu ei voi enää auttaa" – Näin Valkeakosken paloasemalla vietetään joulua, katso videot hälytystehtävästä - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

”Kun kansalainen tarvitsee meidän palveluitamme, hänelle asia on ainutlaatuinen. Meille hälytystehtävä on rutiinia”, Jussi Jokinen kertoo. Hän on työskennellyt Valkeakosken paloasemalla paloesimiehenä noin 11 vuotta ja käynyt välissä vain lyhyillä komennuksilla Tampereella.

Jussi Jokinen viettää jälleen joulun poissa perheensä luota, mutta hänellä on siihen hyvä syy: ”Kun meitä tarvitaan, kukaan muu ei voi enää auttaa" – Näin Valkeakosken paloasemalla vietetään joulua, katso videot hälytystehtävästä

”Olen ollut niin monta jouluaattoa töissä, että olen jo seonnut laskuissa”, paloesimies Jussi Jokinen Valkeakosken paloasemalta kertoo.


24.12.2021 7:00

Valtaosa valkeakoskelaisista viettää joulua vapaalla. On kuitenkin ammatteja, joissa osaajia tarvitaan työpaikalla myös juhlapyhinä.

Paloesimies Jussi Jokinen on yksi jouluaaton ahkeroijista. Hän aloittaa työvuoronsa Valkeakosken paloasemalla aattoaamuna kello kahdeksan ja päivystää erilaisten onnettomuuksien varalta 24 tuntia putkeen – aivan samalla tavalla kuin arkenakin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos