Kuuntele Diandraa tai Popedaa, esiinny itse joulukaraokessa tai laula kauneimpia joululauluja – Kokosimme yhteen Valkeakosken joulunalusajan musiikin - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Kuuntele Diandraa tai Popedaa, esiinny itse joulukaraokessa tai laula kauneimpia joululauluja – Kokosimme yhteen Valkeakosken joulunalusajan musiikin

Joulumusiikki tuo joulumielen. Kokosimme tähän juttuun listan Valkeakosken joulukauden musiikillisista tapahtumista aikajärjestyksessä marraskuun lopusta tapaninpäivään asti.

Valkeakosken Mieslaulajat palaa lavoille koronavuoden jälkeen nyt joulukuussa. Kuoro esiintyy itsenäisyyspäivänä Melankärjessä ja järjestään joulukuun puolivälissä kaksi joulukonserttia. Kuoroa johtaa Maaret Manni-Korpi. Kuorolaiset kuvattiin vuonna 2017 Valkeakosken vanhan kirjaston liepeillä.

24.11. 16:35

Marraskuun 30. päivänä järjestetään Sääksmäen kirkossa tämän joulun ensimmäinen joulukonsertti, kun Antti Railio konsertoi Jouluksi kotiin -ohjelmistollaan kello 19. Konsertti on maksullinen.

Lauantaina 4.12. kello 15.00–16.30 Joulu saapuu jokaiselle -joulukonsertissa on luvassa yhteislaulua ja kuorolaulua. Väliaikaa ei ole. Konsertissa esiintyvät Valkeakosken Työväenopiston Naiskuoro ja Valkeakosken Työväen Mieskuoro. Heitä säestää Ülle Valjakka. Konsertti pidetään Tietolan koulun salissa eli Eskolan salissa. Koulun osoite on Kirkkotie 2. Konsertti on maksullinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos