Mitä Valkeakosken Sanomat kirjoitti marraskuussa 1971? Onko tuttuja? - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Kasvoja marraskuulta 1971, jolloin sateli palkintoja ja hiihtokausi häämötti– Parturit opettelivat viimeisintä miesten hiusmuotia

Kaupungin fyysiseen kuvaan kuuluivat Valkeakosken ikioman kulttuurikeskuksen rakentamisen alkuvaiheet. Nyt 2021 tontilla taas rakennetaan.

Korkeimman palkkion Paperituotteella sai riisileikkurinhoitaja Pertti Olavaara leikkurin hylkypaalausta koskeneesta aloitteestaan. Kunniakirjan ojensivat diplomi-insinööri Aimo Klami ja teknikko Keijo Pohja.

21.11. 7:00

Yhtyneitten aloitetoiminta oli sääntöjen uudistamisen ansiosta elpynyt ja Paperituotteellakin jaettiin palkkioita. Niistä oli sääntöjen muututtua kilpaillut 69 työntekijöiden aloitetta, joista 35 oli tullut palkituiksi.

Mies, katsopa peiliin! Olisiko kenties sinunkin aika saada kunnon muotoilu hiuksiisi? jutusteli lehti. Toimittaja näyttää piipahtaneen Valkeakosken partureita ja heidän apulaisiaan koonneella kurssilla City-parturissa. Mahtoiko se sijaita City-käytävässä, joka yhä löytyy Valtakadun varrelta? Kähertäjäyhdistyksen järjestämällä kurssilla oli konsulentteja opettajina. Neuvoja tuli värjäyksiin, pehmennyksiin, erikois- ja öljyhoitoihin sekä muotoleikkauksiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos