Valkeakoskella alkoi Somesta voimaa -joulukeräys 2021 - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Somesta voimaa -keräys on alkanut – Tavoitteena tukea Valkeakosken vähävaraisia lapsiperheitä ja vanhuksia jouluna

Järjestäjä uskoo, että joulukeräyksessä tehdään tänä vuonna ennätys.

Järjestäjä Olli Blomster kertoo, että Somesta voimaa -joulukeräykseen voi tällä kertaa osallistua myös lahjoittamalla tavaraa kirpputorilla myytäväksi.

2.11. 6:00

Valkeakoskella on jälleen alkanut jo perinteeksi muodostunut Somesta voimaa -hyväntekeväisyystempaus. Nyt tempauksessa kerätään rahaa vähävaraisille lapsiperheille ja vanhuksille Valkeakoskella.

”Tämä on kolmas joulutempaus, minkä lisäksi meillä on ollut pari muutakin keräystä, kertoo Olli Blomster, joka muodostaa yhdessä Karolus Riethartin kanssa tempauksen ydinkaksikon.

Rahaa kerätään Valkeakoski ajan hermolla -Facebook-ryhmässä järjestettävillä huutokaupoilla, joita varten yritykset ovat lahjoittaneet kaupattaviksi tavaroita ja palveluita. Lisäksi Kirpputori Amanda on lahjoittanut tempauksen käyttöön kirppispöydän, jolle voi viedä tavaroita myytäväksi joulukeräystä varten.

”Kirpputorilla taitaa olla jo nyt enemmänkin kuin yksi Somesta voimaa -pöytä, koska tavaraa on tullut niin paljon”, Blomster sanoo ja jatkaa:

”Yksityishenkilöt saavat lahjoittaa myös lahjakortin ruokakauppaan. Muutama yrityskin on luvannut, että he lahjoittavat suoraan ruokakaupan lahjakortteja.”

Joulutempaus alkoi lokakuun puolivälissä ja jatkuu marraskuun loppuun, jotta tuotoilla ehditään hankkia ruokalahjakortteja ja kortit jakaa saajilleen joulukuun alkupuolella Valkeakosken sosiaalitoimen kautta.

Viime vuonna Somesta voimaa -keräys tuotti vähävaraisille valkeakoskelaisille reilut 4 000 euroa, toissa vuonna lähes 5 000 euroa: ”Viime vuonna korona vähän sekoitti pakkaa.”

Blomster uskoo, että tänä vuonna joulukeräyksessä tehdään ennätys.

”Olen taas hyvin yllättynyt siitä, miten moni on tänä vuonna lähtenyt mukaan. Suuri kiitos kaikilla mukana oleville.”

Oletko järjestämässä joulukeräystä tai muuta joulunajan hyväntekeväisyystempausta Valkeakoskella? Kokoamme marraskuussa julkaistavaa juttua varten niistä tietoa. Lähetä vinkki koskilaisesta hyväntekeväisyystempauksesta osoitteeseen toimitus.valkeakoskensanomat@sanoma.fi.

Lue lisää: Työkaverit perustivat talkooporukan – keikkahommilla on kerätty varoja lapsille ja vanhuksille

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos