Kirpputori Amanda avasi ovensa Valkeakoskella: ”Tilausta on vissiin ollut, kun vastaanotto on ollut niin hyvä” - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Valkeakoskelle on auennut uusi kirpputori, jonka kaikki liki sata myyntipöytää on varattu: "Syntyperäisenä koskilaisena sylettää tyhjät ikkunat – koetetaan tehdä vähän virtaa tähän kylään"

”Syksy ei ole kaikkein parasta aikaa aloittaa mitään uutta, mutta meille se oli vähän pakon sanelema juttu. Nyt voi jo sanoa, että hyvä, että oli pakko”, yrittäjäperheen isä Jari Kivistö kertoo.

Yrittäjäperheen äiti Helmi Kivistö työskentelee lokakuun puolivälissä auenneella kirpputorilla. Valkeakoski valikoitui kirppiksen sijainniksi, koska kaupungissa on ennestään vain yksi samantyyppinen kirpputori.

31.10. 13:00

”Muutossa ja rakentamisessa oli raju duunimäärä, paljon on tavaraa hukassa. Siihen nähden hienosti on lähtenyt käyntiin”, yrittäjä Jari Kivistö kertoo.

Kivistön yrittäjäperheellä on ollut kiireinen syksy. Kun heidän Toijalasta vuokralla ollut liikekiinteistönsä myytiin uudelle omistajalle, oli perheen löydettävät uudet tilat Kirpputori Amandalle. Samalla perheen grillille ryhdyttiin etsimään uutta paikkaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos