Vuoden kuhnuriksi on valittu Toijalan satamaan matkaparkin perustanut Pasi Kylmälä – Hän ehdottaa, että Akaaseen houkuteltaisiin eurooppalaisia metsästäjiä kaatamaan peuroja - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Vuoden kuhnuriksi on valittu Toijalan satamaan matkaparkin perustanut Pasi Kylmälä – Hän ehdottaa, että Akaaseen houkuteltaisiin eurooppalaisia metsästäjiä kaatamaan peuroja

Akaassa Vuoden kuhnuri -tunnustus myönnetään paikalliselle persoonalle, joka luo taustatyöllään yhteishenkeä kaupungissa.

Bestpark-matkaparkin toinen yrittäjä Pasi Kylmälä on valittu Vuoden kuhnuriksi Akaan hunajahulinoissa. –Olen kasvanut perheessä, jossa osallistuttiin talkoisiin, Kylmälä kertoo.

21.8. 15:15

Akaan hunajahulinoiden Vuoden kuhnuriksi on valittu akaalainen Pasi Kylmälä. Toijalan satamassa sijaitsevaa uutta Bestpark-matkaparkkia pyörittävän Akaan Matkailun toinen yrittäjä kertoo olevansa valinnastaan yllättynyt.

–Viime aikojen somekirjoittelusta olen saanut kuvan, että minun pitäisi painua hiiteen Akaasta. Ymmärsin kuhnurinimityksen kuitenkin tarkoittavan, että olen ja olen ollut monessa mukana – [tunnustus ei tullut] siis pelkän Bestparkin perustamisen vuoksi, Kylmälä sanoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset