Neljä päivää Mini-Musareita Valkeakosken Apianniemessä – Katso liki 50 kuvaa poikkeuksellisesta tapahtumasta tästä jutusta - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Neljä päivää Mini-Musareita Valkeakosken Apianniemessä – Katso liki 50 kuvaa poikkeuksellisesta tapahtumasta tästä jutusta

Valkeakosken Sanomat seuraa Mini-Musareiden tunnelmia paikan päällä. Seuraamme tapahtuman kulkua tässä jutussa.

Musari-vieraita kolmessa sukupolvessa. Irja Leino (vas.) antoi tyttärentyttärelleen Emmi Mäkiselle (oik.) syntymäpäivälahjaksi Martti Suosalon konsertin. Mukana on myös Leinon tytär Tiina Mäkinen. 91-vuotias Leino on käynyt Musareilla lähes joka vuosi festivaalin perustamisesta alkaen. Hän muistaa hyvin ajan, jolloin tapahtuma pidettiin vielä pienimuotoisena Apianniemessä, kuten tänäkin vuonna. Leino harmittelee, että paikka vaihtuu Tervasaaren miljööstä Säterin ympäristöön. - Kun festivaali oli niin keskeisellä paikalla, se näkyi kaupungilla.

29.7. 12:45 | Päivitetty 1.8. 13:15

Työväen Musiikkitapahtuman (TMT) konserttisarja käynnistyi keskiviikkona Apianniemessä. Valkeakosken Sanomat valokuvaa tapahtuman tunnelmia paikan päällä ja kokoaa kuvat tähän juttuun.

Lauantai 31.7.

TMT:n lauantai-iltapäivä oli aurinkoinen, ja päivä päättyi kauniiseen kesäiltaan Apianniemessä. Tapahtumassa esiintyivät Jukka Takalo & Laulu ottaa kantaa -artistit, Martti Suosalo yhtyeineen, Piira, Mariska ja Korpiklaani.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset