Valkeakoskelainen Sanna Louhoskari yrittää pitää rönsyilevän luonteensa kurissa, jotta 24 tuntia vuorokaudessa riittäisi – Palasi yrittäjäksi: ”Kotiohan mää oon tullu” - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Valkeakoskelainen Sanna Louhoskari yrittää pitää rönsyilevän luonteensa kurissa, jotta 24 tuntia vuorokaudessa riittäisi – Palasi yrittäjäksi: ”Kotiohan mää oon tullu”

Sanna Louhoskari, 48, on ratsastava yrittäjä, jonka elämänarvoihin kuuluvat inhimillisyys, huumori ja positiivisuus. Halki poikki ja pinoon -ihmiseksi itseään kuvaileva nainen on kouluttautunut maatalouslomittajaksi, hierojaksi, lähihoitajaksi ja hevoshierojaksi. Korona vei Louhoskarin liiketilasta vuokralaisen, joten hän palasi siihen itse ja tuntee tulleensa kotiin.


27.6. 12:00

Hymyilevä Louhoskari kiiruhtaa ulos hierontayrityksensä vieressä olevasta kampaamosta. Hän on ollut siellä rupattelemassa naapuritilan yrittäjien kanssa.

Valkeakosken yhteistalon toisessa kerroksen sijaitsevan hyvinvointiyrityksen sisustus on kodinomainen. Sisääntulotilan pöydällä on kannullinen vettä ja seinällä roikkuu taulu, jossa lukee ”Think less, do more”. Urapolustaan päätellen Louhoskari todellakin tekee enemmän, välillä yrittäjän itsensä mukaan liiaksikin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset