Hanna Kaskela uudistaa työkseen koteja – Nyt valkeakoskelaisyrittäjä kertoo, millaisia muutoksia häneltä usein pyydetään: "Valkoiset kodit ovat mennyttä elämää, nyt halutaan voimakkaitakin värejä" - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Hanna Kaskela uudistaa työkseen koteja – Nyt valkeakoskelaisyrittäjä kertoo, millaisia muutoksia häneltä usein pyydetään: "Valkoiset kodit ovat mennyttä elämää, nyt halutaan voimakkaitakin värejä"

Valkeakoskelaisen Suunnittelu- ja pintatyöt HK:n yrittäjä Hanna Kaskela kertoo, että korona-aika on tuonut epävarmuutta myös hänen alalleen.

Hanna Kaskela kertoo, että korona-aikana osa ihmisistä viettää nyt paljon aikaa kotona ja haluaa siistiä kotinsa ilmettä, mutta osa on ehkä myös siirtänyt remonttisuunnitelmiaan.­

29.4. 16:00 | Päivitetty 2.5. 15:49

Tarkat telan vedot ja siististi tapetoidut seinät. Lopputulos on tärkeintä, kun Suunnittelu- ja pintatyöt HK:n yrittäjä Hanna Kaskela ryhtyy uudistamaan asiakkaan kotia tai toimistoa. Yrittäjänä hän on toiminut yli neljä vuotta.

Valkeakoskella toimiva Suunnittelu- ja pintatyöt HK -yritys tekee erityisesti pintakäsittelytöitä, eli maalausta ja tapetointia, mutta myös sisustussuunnittelua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset