Kirkkoherra kamppaili 10 minuuttia ylös hyisestä Vanajasta – katso millaisen videotervehdyksen hän lähetti vain hetki ennen jään pettämistä - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Kirkkoherra kamppaili 10 minuuttia ylös hyisestä Vanajasta – katso millaisen videotervehdyksen hän lähetti vain hetki ennen jään pettämistä

Sääksmäen seurakunnan kirkkoherra Markku Antola on liikkunut paljon jäillä, mutta koskaan ei ole tapahtunut mitään ikävää. Jälkikäteen hän myöntää tehneensä monta virhettä luisteluretkellään.

Kirkkoherra Markku Antola liikkuu mielellään luonnossa. Sunnuntaina hän innostui kokeilemaan retkiluistimiaan liian kauas Vanajaveden rannasta ja jää petti hänen allaan. Hän ei ole aiemmin kokenut vastaavaa.

12.1. 18:23

Sääksmäen seurakunnan Markku Antola lähetti sunnuntaina iltapäivällä Vanajaveden jäältä videoviestin, jossa hän kertoi retkiluistelun olevan mukavaa. Parin minuutin päästä jää petti hänen altaan.

– Olin jo luistellut saman paikan ohi, mutta paluumatkalla jää ei enää kestänytkään, vaan jouduin veden varaan, Antola kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos