Kirsti Laurila on valvonut Valkeakosken toria yli vuosikymmenen ja tämän hän jättää jälkeensä neuvoksi päättäjille: ”Tori tarvitsee vakipaikan” - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Kirsti Laurila on valvonut Valkeakosken toria yli vuosikymmenen ja tämän hän jättää jälkeensä neuvoksi päättäjille: ”Tori tarvitsee vakipaikan”

Valkeakosken kaupunki etsii uutta yhdistystä tai seuraa hoitamaan torivalvontaa, koska tehtävää pitkään hoitanut Valkeakosken Hengitysyhdistys lopettaa valvontatoimet vuodenvaihteessa.

Valkeakosken Hengitysyhdistys lopettaa Valkeakosken torivalvojana vuodenvaihteessa 2020-2021. Samalla pitkään toria valvonut Kirsti Laurila jättää torivalvojan tehtävän.­

21.11. 8:00 | Päivitetty 21.11. 8:27

Valkeakosken tori on marraskuun loppupuolella paitsi kylmä myös hiljainen. Ympäri vuoden torille tulevat kauppiaat löytävät kuitenkin uskolliset asiakkaansa. Savukalan ja mustamakkaran tuoksun voi melkein haistaa ilmassa.

Kauppiaiden ja asiakkaiden seassa vilahtaa torivalvoja Kirsti Laurilan tuttu hahmo. Hän ohjaa katosten asentamista ja rahastaa toripaikkamaksuja. Ja tietenkin juttelee tuttujen kanssa. Niitä hänelle on kertynyt vuosien varrella paljon. Laurila on valvonut toria vuodesta 2008 asti jäätyään eläkkeelle työstään Valkeakosken kulttuuritoimistosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset