Tampereen Marriott: Ville Virkki kirjoitti konkurssihakemusta kuullessaan valinnastaan - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Valkeakoskelainen Ville Virkki kirjoitti konkurssihakemusta, kun kuuli valinnastaan Marriottin hotellinjohtajaksi – ”Universumi teki hassun ajoituksen, nauratti ja itketti yhtä aikaa”

Sattumalla on ollut monta kertaa aiemminkin sormensa pelissä Ville Virkin uralla: Dream Hostelia ei olisi syntynyt ilman maailmanympärimatkaa ja neuvokasta kirjanpitäjää.

Marriott-hotellin johtajana aloittanut Ville Virkki aloitti työssään syyskuussa. Ensi töikseen hän kouluttautuu hotelliketjun käytäntöihin ja seuraavaksi alkaa henkilökunnan rekrytointi.

10.9.2019 8:49

Tämän vuoden heinäkuun ensimmäisestä tuli toimitusjohtaja Ville Virkin elämässä päivä, jonka hän sekä halusi että ei halunnut kokea. Aamu alkoi konkurssihakemuksen tekemisellä.

Unelma Tullin Saunasta oli tullut tiensä päähän vain reilussa vuodessa. Liiketoiminta vei paljon enemmän kuin toi eikä urbaani sauna kerännyt asiakkaita niin paljon kuin olisi pitänyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset