Nostalgia: Koululaiset aloittivat uurastuksen, Valkeakosken ensimmäiset liikennevalot vähensivät vaaratilanteita - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Nostalgia: Koululaiset aloittivat uurastuksen, Valkeakosken ensimmäiset liikennevalot vähensivät vaaratilanteita Tervasaaressa

Elokuun kääntyessä syyskuun puolelle, lapset ja nuoret palasivat koulun penkille. Vuonna 1969 Valkeakosken Musiikkiopistossa aloitti ennätysmäärä uusia oppilaita. Uusi Tekstiilitalo valmistui, ja asusteliike avasi ovensa yleisölle. Valkeakoskella huomattiin, että liikennevalojen aikakaudelle kannatti siirtyä.

Valkeakosken yhteiskoulun ekaluokkalaiset ensimmäisenä koulupäivänään syksyllä 1969.

31.8.2019 6:00

Valkeakoskella koulutiensä aloitti 288 lasta. Yhteensä oppilaita oli 3 300. Sääksmäellä kansakoululaisia oli ennätyksellisen vähän: 366, mikä oli noin 15 oppilasta vähemmän kuin edellisvuonna. Uusia oppilaita oli Sääksmäellä 70.

Teppo Aallon uusi Tekstiilitalo avasi ovensa Ulvajankadun ja Torikadun kulmauksessa. Pukimolle ja asusteliikkeelle oli nyt tilaa 630 neliötä kahdessa kerroksessa. Asusteosastojen lisäksi taloon avattiin uusina osastoina naisten liiviosasto ja halpakangasosasto.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset