Roukon yhtenäiskoulun koulurauhapallot nousivat Valkeakoskella taivaalle - lähes tuhat osallistui tapahtumaan - Kuvagalleriamme on tässä - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Roukon yhtenäiskoulun luokkien pallot nousivat taivaalle – Yli 900 oppilasta ja noin 80 koulun aikuista kokoontui yhdessä julistamaan koulurauhaa ja vastuuta – Kuvagalleriamme on tässä

Koulurauhaa julistetaan Suomessa tänä syksynä jo 29. kertaa. Roukon yhtenäiskoulu Valkeakoskella kokosi joukkonsa, niin oppilaat kuin koulun henkilökunnankin, yhteiseen jättitapahtumaan perjantaina. Myös yleisöä oli jonkun verran.

Näin mentiin lopuksi letkajenkkaa Roukon hiekkakentällä, kun ensin oli toivotettu puolin ja toisin koulurauhaa Roukon yhtenäiskoulun jättitapahtumassa.

30.8.2019 20:00

Roukontien varren hiekkakenttä oli onneksi kyllin suuri, kun yli 900 oppilasta ja noin 80 koulun aikuista toivottivat toisilleen koulurauhaa.

Yhtenäiskoulussa käyttöön otettiin yhdistyneiden koulujen eli Roukon koulun ja Tyryn perinteet. Niinpä koulurauhanjulistuksen tämänvuotisesta teemasta, vastuusta niin luonnosta, omista teoista kuin toisista ihmisistä kuultiin suomen lisäksi useilla muilla eurooppalaisilla kielillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset