Erja Heinonen valmistaa upeita käsitöitä Tmi Villapöllön nimellä ja myy niitä omalla kuistillaan Kenraalintiellä Valkeakoskella - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Teininä Erja inhosi käsitöitä, nyt taidokkaita sukkia syntyy myytäväksi asti – valkeakoskelaisen töissä näkyy tuttuja kuvioita

Pöllöt viehättävät Erja Heinosta. Linnut seikkailevat monenlaisessa käsityössä, niin neulotussa, virkatussa kuin ommellussakin.

8.1.2019 18:00

Teini-ikäinen Erja inhosi rättikässää. Tekniikka kiinnosti, ja hän osaa vielä aikuisenakin purkaa ruohonleikkurin moottorin – ja koota sen uudelleen. Tyttöjen käsityöt eivät innostaneet tippaakaan.

Tmi Villapöllön

Erja Heinosen vuonna 2014 perustama käsityöalan yritys.

Heinonen valmistaa ja myy pääasiassa neulottuja ja virkattuja käsitöitä, jonkin verran myös trikootuotteita, kangaskasseja ja koruja.

Heinonen myy käsitöitä tapahtumissa ja myyjäisissä, Facebook-sivuillaan sekä omalla kuistillaan pitämässään puodissa Kenraalintiellä. Kuistipuoti on avoinna vaihtelevasti, pääasiassa talvisin.

Erja Heinonen on kotoisin Oulusta. Hän muutti lapsena Pirkanmaalle. Valkeakoskelle hän tuli miehensä ja kahden lapsensa kanssa 9 vuotta sitten.

Kun yläasteen seitsemännellä luokalla oli pakko kutoa villasukat, apuun ylöjärveläistytölle tuli Oulusta kyläilemään tullut mummo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos