Raikas päärynäkakku kymmenelle - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Tee joulunajan ihana jälkiruoka päärynästä ja pähkinöistä – Tämä juustokakku vie kielen mennessään

Espanjalaistyyppisen raikkaan päärynäjuustokakun annoksen voi tehdä kaksinkertaisena ja antaa toisen kakuista vaikka lahjana.­

8.12.2018 12:00

Jälkiruokana toimii päärynäjuustokakku. Joulunaikaan usein syödään paljon makeaa, suklaata ja muuta täyttävää. Tämä juustokakku on kevyt ja raikas.

Pohja:

200 gr piparkakkuja

100 gr voita

Täyte:

3 tlk säilykepäärynää

3 rasiaa (kevyt) maustamatonta tuorejuustoa

2 tl vaniljasokeria

1 dl sokeria

5 liivatelehteä

2 rkl tuoreen sitruunan mehua 

Koristeluun:

1 tlk säilykepäärynää

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset