Haluatko tietää, mitä ehdokkaat ajattelevat seurakunnan tulevaisuudesta ja millaisten arvojen puolesta he kampanjoivat? Tule seuraamaan paneelikeskustelua Kappelikirkkoon - Elämänmeno - Valkeakosken Sanomat

Haluatko tietää, mitä ehdokkaat ajattelevat seurakunnan tulevaisuudesta ja millaisten arvojen puolesta he kampanjoivat? Tule seuraamaan paneelikeskustelua Kappelikirkkoon

Ensimmäinen vaalipaneelikeskustelu käytiin 6.11. Koskikarassa. Tilaisuuden toinen juontaja oli Teemu Salminen (oikealla).

8.11.2018 18:00

Millainen on minun seurakuntani? Mikä on seurakunnan tulevaisuus ja miten jäsenmäärä saadaan kasvuun? Mitä mieltä seurakuntavaaliehdokkaat ovat samaa sukupuolta olevien vihkimisestä kirkossa?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan vaalipaneelissa, joka järjestetään Kappelikirkossa tiistaina 13. marraskuuta kello 18. Paikalla on seurakuntavaaliehdokkaita kaikista ryhmistä. Keskustelun vetävät Sääksmäen seurakunnan seurakuntapastori Teemu Salminen ja Valkeakosken Sanomien toimituksen esimies Minna Ohtamaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset